Zoeken en Bestellen, hoe het werkt

Op hockeyfoto kunt u op 2 manieren foto's zoeken.

1. Via het zoekveld
2. Via de mappenstructuur (zie linker kolom)

1. Via de zoekoptie SEARCH kunt u trefwoorden invoeren waarop gezocht kan worden. Meerdere trefwoorden zijn mogelijk! Bijvoorbeeld: BOOIJ BLESSURE. Na het indrukken van de knop ENTER op uw computer verschijnen er twee beelden met hockeyster Minke Booij en haar blessure tijdens het Europees Kampioenschap in Manchester. Zoek voor de meest recente afbeelding op bijvoorbeeld: naam + jaartal.

2. Via de mappenstructuur kunt u per map de betreffende foto's zoeken.

Media
Mediapartijen die over een password beschikken kunnen direct HiRes beelden downloaden.

Particulieren
Particulieren kunnen online digitale foto's nabestellen in twee formaten: "Origineel" of "Internetsize" (Small Resolutie; niet geschikt voor vergrotingen) de foto's worden direct na het bestellen via een zip-bestand digitaal naar uw mailbox verstuurd. LET OP: voor vergrotingen adviseren wij het origineel te bestellen.

Om een foto te bestellen: selecteer uw foto(s) met het mandje-symbool direct onder de foto. Als u op dit mandje klikt wordt deze oranje en is de foto naar uw bestelling verplaatst. De foto's die u op deze manier heeft uitgezocht kunt u bekijken en controleren door op de knop "Basket" te klikken. Deze knop vindt u boven aan deze pagina onder de partnerbalk. Om verder te gaan met uw bestelling, klik op 'Order Digital' en vult u verdere gegevens in. Na het afronden van alle stappen ontvangt u de foto ('s) digitaal in uw mail.

Foto's die particulier zijn besteld kunnen zonder toestemming niet commercieel worden gebruikt. Indien u foto's commercieel wilt inzetten, voor jaarverslagen, drukwerk etc. neem dan contact met ons op. foto@knhb.nl

Het bestellen van fotos van spelers/speelsters in het Nederlands elftal tenue is helaas niet mogelijk.

Lees vr het bestellen van foto's de Algemene Voorwaarden goed door.